В єдності - сила народу

Народний часопис турківщини

ДВА ТУРИ – БЕЗ НІЧИЇХ

Дата: 23.06.2018 Кометарі: 0

Досить результативну гру демонструють команди Турківщини у рамках чемпіонату району з футболу. Уже другий тур поспіль команди здобувають перемогу, або ж зазнають поразки. І жоден матч ще не зіграний внічию.

У другому турі, що пройшов минулої неділі, в шести зіграних поєдинках тричі перемогу святкували господарі, ще тричі – перемагали гості. Свою другу перемогу, а відтак – лідерство в групах – святкували команди з Турки, Явори, Борині та Верхньої Яблуньки. На протилежному боці таблиць у групах – Шум’яч, Ластівка, Бітля та Верхній Турів – кожна з двома поразками.

У групі “А” команда В.Висоцького у домашньому матчі поступилася боринчанам – 2:4, Либохора на власному полі здолала бітлян – 6:3, В.Яблунька на виїзді у с.В.Турів здобула перемогу 3:0.

У групі “Б” турківчани вдома, у напруженому поєдинку, перемогли команду з Шум’яча – 4:0, Вовче зазнало домашньої поразки від Явори – 2:3, а Ластівка не змогла на виїзді дати бій Прислопу – 1:4.

Третій тур чемпіонату Турківщини з футболу пройде у неділю, 24 червня. Він принесе нам такі поєдинки: Турка – Присліп, Шум’яч – Явора (поч. о 16.00 год.), Вовче – Ластівка, Бориня – Боберка, В.Яблунька – В.Висоцьке, В.Турів – Либохора.

Початок усіх поєдинків – о 15.00 год.

А в четвер, 28 червня, у День Конституції України, нас чекають ще два захоплюючі футбольні поєдинки. На турківському міському стадіоні «Карпати», о 15.00 год. зустрінуться команди ветеранів Турківського та Старосамбірського районів. А після закінчення цього матчу, о 17.00 год., відбудеться бій за суперкубок Турківського району між Боринею та Верхньою Яблунькою

Костянтин МАЛЕТИЧ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наша газета у PDF

Турка з висоти пташиного польоту

Шукати на сайті

Архіви