В єдності - сила народу

Народний часопис турківщини

СТАРТУВАЛО ДРУГЕ КОЛО

Дата: 02.08.2019 Кометарі: 0

Минулої неділі, 28 липня, на Турківщині, після двотижневої перерви, розпочалося друге коло чемпіонату району з футболу. Проте футбольне свято завітало не до всіх, хто його очікував. Через грубе порушення регламенту чемпіонату району – неявку  на гру команди Нижньої Яблуньки – без спортивного дійства залишились гравці та вболівальники с.Присліп. Звичайно команду-порушницю покарано зняттям трьох очок (це все, що було награно у першому колі), проте баталії на полі та емоції вболівальників залишились втраченими.

Окрім незіграного матчу у Шум’ячі (через дискваліфікацію домашнього стадіону команди с.Присліп, усі їхні домашні поєдинки проходять на стадіоні с.Шум’яч), пройшли ще три поєдинки. Зокрема Явора вдома розгромила Гусне – 6:0, Верхня Яблунька розійшлася миром з Либохорою – 1:1, мирову також розписали і у Бітлі, де місцева команда приймала гостей із Вовчого.

Наступний тур чемпіонату Турківщини з футболу пройде у неділю, 4 серпня. Цього дня Присліп поїде на гру до Гусного, бітляни – у Нижню Яблуньку, а матч Воче-В.Яблунька, у зв’язку зі святкуванням у Вовчому дня села, перенесено на п’ятницю, 2 серпня.

Початок усіх матчів – о 15.00 год.

У неділю, 4 серпня, своє друге коло розпочинають і турківські “Карпати”. У рамках другої ліги чемпіонату Львівської області з футболу цього дня вони прийматимуть на турківському міському стадіоні “Карпати” гостей із м.Пустомити.

Початок матчів: юнаки – о 14.00 год., дорослі – о 16.00 год.

Костянтин МАЛЕТИЧ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наша газета у PDF

Турка з висоти пташиного польоту

Шукати на сайті

Архіви