В єдності - сила народу

Народний часопис турківщини

НА ТУРКІВЩИНІ ВИЯВИЛИ 6 АРТСНАРЯДІВ, ЧАСІВ ІІ СВІТОВОЇ ВІЙНИ

Дата: 10.09.2019 Кометарі: 0

У понеділок, 9 вересня, о 10:38 год., до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Нижнє Турківського району, під час збирання грибів в лісі, на відстані 2 км від житлових будинків виявлено 6 предметів ззовні схожих на артилерійські снаряди часів ІІ Світової війни. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області.

За фактом виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

Зазначимо, що з початку року на території Львівської області було виявлено 499 вибухонебезпечних предмети та 61 набій до стрілецької зброї в 249 місцях.
Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів ІІ Світової війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях.
Рятувальники застерігаю мешканців області у жодному разі не чіпати підозрілі знахідки. У разі виявлення боєприпасу чи іншого підозрілого предмету негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наша газета у PDF

Турка з висоти пташиного польоту

Шукати на сайті

Архіви