В єдності - сила народу

Народний часопис турківщини

ЦЕ Ж ТРЕБА ТАК ДЕГРАДУВАТИ, ЩОБ БИТИ МАТІР!

Дата: 01.11.2019 Кометарі: 0

У структурі злочинів, що є в провадженні слідчих Турківського відділення поліції – чимало таких, що пов’язані з побутовими конфліктами. Із застосуванням сили з’ясовуюють обставини рідні, сусіди, «друзі». І якщо бійку між двома колегами, що не поділили пляшку оковитої, ще можна зрозуміти (хоч і не виправдати), то ситуація, коли син б’є рідну матір, не піддається здоровому глузду.

Про випадок, який не так давно трапився в с. Мельничне, адекватній людині не те що розповідати важко, а й навіть уявити таке. В ході побутового конфлікту, місцевий житель, громадянин Г, 1972 р.н., будучи в стані алкогольного сп’яніння, накинувся з кулаками на свою неньку, 1951 р.н., нанісши їй удари в обличчя та груди. З відповідною заявою потерпіла звернулася до поліціянтів, які відкрили кримінальне провадження, і справу вже скеровано до суду.

Схоже, що син-розбишака за свій проступок заплатить всього-на-всього – 850 грн. Але чи пробачить насилля стосовно матері, яка його народила і якось виховала, Господь… На жаль, такі випадки є не поодинокими на Турківщині.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наша газета у PDF

Турка з висоти пташиного польоту

Шукати на сайті

Архіви