В єдності - сила народу

Народний часопис турківщини

НА ТУРКІВЩИНІ ДЕБОШИР ПОБИВ ЖІНКУ ТА ПОЛІЦЕЙСЬКОГО, ЩО ПРИБУВ НА ВИКЛИК

Дата: 08.03.2020 Кометарі: 0

За інформацією поліції Львівської області, 20-річна мешканка Турківского району та співробітник територіального підрозділу поліції, який приїхав на виклик, госпіталізовані у лікарню.

До поліції 7 березня, близько 23.00, надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл Турківського району чоловік вчиняє домашнє насильство щодо жінки. На місце події негайно прибув екіпаж сектору реагування патрульної поліції Турківського відділення поліції.

На місці події правоохоронці виявили 28-річного чоловіка, котрий наніс тілесні ушкодження своїй 20-річній співмешканці. На прохання працівників поліції припинити правопорушення, чоловік не відреагував, поводився агресивно та не виконував їх законні вимоги. Натомість, зловмисник напав на правоохоронців та наніс тілесні ушкодження старшому лейтенанту поліції.
Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі Турківського відділення поліції відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч.1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до п’яти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наша газета у PDF

Турка з висоти пташиного польоту

Шукати на сайті

Архіви