В єдності - сила народу

Народний часопис турківщини

НА ТУРКІВЩИНІ СИН ДО СМЕРТІ ПОБИВ БАТЬКА

Дата: 05.11.2020 Кометарі: 0

За скоєне 39-річному мешканцю с. Верхнє Турківського району загрожує покарання – до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Як інформує відділ комунікації поліції Львівської області, 4 листопада близько 6.30 до Турківського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в с.Верхнє, у власному будинку виявлено тіло 69-річного місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті.

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, оперативники карного розшуку, слідчі, експерти-криміналісти та співробітники інших служб поліції Львівщини. Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до вбивства причетний 39-річний син загиблого, який мешкав разом з батьком.

За фактом слідчі Турківського відділення поліції, за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1. ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наша газета у PDF

Турка з висоти пташиного польоту

Шукати на сайті

Архіви