В єдності - сила народу

Народний часопис турківщини

МІСЬКА РАДА ЗАКУПИТЬ ГРАВІЙ ДЛЯ РЕМОНТУ БІЧНИХ ВУЛИЦЬ

Дата: 05.03.2021 Кометарі: 0

Щороку на адресу депутата Верховної Ради України Андрія Лопушанського надходять сотні звернень від громадян  на  різну тематику. І треба віддати належне, переважну більшість із них вдається швидко вирішувати з допомогою помічників, керівників державних установ.

Так,  нещодавно депутат отримав звернення від мешканців вулиці Круг Городище м. Турка. Люди просять допомогти з ремонтом вулиці, яка не має твердої основи та й кювету, по якому стікала б вода. Особливо – під час злив.

Розглянути дане звернення й, зрозуміло, позитивно вирішити Андрій Ярославович доручив своїй помічниці Ірині Кірі, яка зустрілася з головою Турківської міської ради Ярославом Паращичем й обговорили дану проблему. Та, більше того, досягнуто домовленості про її вирішення. Зокрема, Ярослав Паращич повідомив, що вже у березні міська рада закупить гравій, який використовуватимуть не лише на ремонт вулиці Круг Городище, але й на інші, що потребують ремонту. Також він готовий підтримати добру справу, започатковану міською радою три роки тому, коли влада закуповує необхідний матеріал (арматуру, цемент, пісок, гравій), а мешканці вулиці самотужки проводять ремонт. Для прикладу,  в цьому контексті можна  назвати вулиці Джерельна та Потік.

Також Ярослав Ярославович проінформував, що для  ямкового ремонту вулиць з чорним покриттям, як і в попередні роки, буде закуплено холодний асфальт.

Василь Васильків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наша газета у PDF

Турка з висоти пташиного польоту

Шукати на сайті

Архіви