В єдності - сила народу

Народний часопис турківщини

НІЧОГО СВЯТОГО: НАВІТЬ СТРАСНИЙ ТИЖДЕНЬ НЕ ЗУПИНЯЄ ПАЛІЇВ ТРАВИ (фото)

Дата: 29.04.2021 Кометарі: 1

Страсний тиждень – це найсуворіший період посту й найсумніший час для кожного вірянина. Адже протягом цих семи днів Ісус Христос проходив шлях зрад, страждань і в кінцевому – помер, взявши на себе наші гріхи. Проте, як виявляється, сумують не всі, а навпаки – дозволяють собі дикі антихристиянські розваги – такі собі фаєр-шоу, у вигляді палаючої сухої трави.

Так, у вівторок, 27 квітня, о 18.38 год., надійшло повідомлення про пожежу сухостою в м. Турка по вул. Травнева. Вогонь розгулявся на площі 3 га. У боротьбу зі стихією, спричинену людською дурістю, вступили четверо рятувальників 28 ДПРЧ м. Турка. За допомогою одної одиниці спецтехніки та підручних засобів пожежу вдалося ліквідувати.

Наступного дня аналогічний виклик надійшов із села Мельничне. Тут горіла суха трава та чагарник окремими осередками на площі 300 м2. Завдяки вправним та злагодженим діям турківських рятувальників, уже за годину пожежу вдалося ліквідувати.

  • Микола :

    З людьми, які палять траву треба проводити виховні бесіди. Тут таке враження, що крім спалювання трави, інших проблем взагалі нема. Цілий день погода як в каструлі, тиск аж під потолок. То що не можна трохи той інтернет виключити чи світло виключити. Ви, блін, поки тих дітей онлайн, то більша половина здорового населення зійде з розуму. Не зрозуміло, чому з людьми не проводяться роз’яснювальні роботи під час так званої діджиталізації нашого краю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наша газета у PDF

Турка з висоти пташиного польоту

Шукати на сайті

Архіви