В єдності - сила народу

Народний часопис турківщини

ТУРКІВСЬКІ ПОЖЕЖНИКИ – ПЕРШІ В ОБЛАСТІ

Дата: 18.05.2018 Кометарі: 0

У понеділок, 14 травня, на базі спортивного комплексу Головного управління ДСНСУ у Львівській області у Брюховичах відбулася першість області з пожежно-прикладного спорту серед підрозділів другої групи. Окрім представників нашого району, в ній взяли участь збірні команди пожежно-рятувальних підрозділів Буського, Городоцького, Жидачівського, Жовківського, Кам’янка-Бузького, Миколаївського, Перемишлянського, Радехівського, Сокальського, Яворівського, Пустомитівського, Старосамбірського, Мостиського, Сколівського гарнізонів та збірна команда 36 ППЧ з охорони об’єктів «Бориславнафтогаз».

Турківський район представляли: Микола Дребот – заступник начальника ДПРП-58 (смт. Бориня), Олег Бегей – начальник караулу ДПРЧ-28 (м. Турка), Михайло Ковташинець – начальник відділення ДПРП-58 (смт. Бориня), Василь Баран – начальник караулу ДПРЧ-28 (м. Турка), Віктор Голонговський – начальник відділення ДПРП-58 (смт. Бориня),   переможець чемпіонату світу з пожежно-прикладних видів спорту, Юрій Тяжкун – пожежний ДПРП-58 (смт. Бориня), Василь Цуняк –   водій ДПРП-58 (смт. Бориня). Готував команду до змагань Микола Хомик, заступник начальника ДЖПРЧ-28, а представляв – Іван Лоштин, начальник ДПРЧ-28. Пожежники змагалися у підйомі по штурмовій драбині у вікно 3 поверху навчальної вежі, підйомі за допомогою висувної драбини, бойовому розгортанні від пожежного автомобіля. До речі, наш Микола Дребот з Борині був найкращим серед усіх учасників у підйомі по штурмовій драбині. Але старалися усі без винятку члени команди, і доклавши максимум зусиль, вміння і спритності, вийшли вперед і вибороли заслужену перемогу – перше місце в області. За що кожен з них був нагороджений почесним дипломом, а вся команда – кубком.

А 18 травня у м. Дніпро Іван Тисовський, командир відділення ДПРЧ-28 (м. Турка), у складі збірної команди пожежників-рятувальників Львівщини, візьме участь у Всеукраїнських змаганнях «Найсильніший пожежний-рятувальник».

Ольга Тарасенко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наша газета у PDF

Турка з висоти пташиного польоту

Шукати на сайті

Архіви