В єдності - сила народу

Народний часопис турківщини

ПОГОСТЮВАВ, ТА ЩЕ Й ОБІКРАВ

Дата: 01.06.2018 Кометарі: 0

Майже два тижні 28-річний житель Івано-Франківської області гостював у свого товариша у с. Верхній Турів. У свій час чоловіки разом працювали в одній охоронній фірмі м. Ужгород. Друзі часто влаштовували застілля, іноді й добряче. А на свято Трійці, одурманені алкоголем, щось не поділили, і гість накинувся на власника помешкання з кулаками. Коли мама, що мешкала у літній кухні, прийшла допомогти синові, івано-франківець скористався нагодою і викрав з її заначки майже 10 тисяч гривень.

Вранці, як нічого не бувало, вирушив до Турки. Тут за вкрадені гроші купив собі мобільний телефон, горілки, якою пригощав майже кожного перехожого, на додаток пропонував допомогти грішми. І так гастролював, аж допоки його не затримали працівники Турківського відділення поліції, уже маючи заяву від потерпілої. У скоєному він зізнався і визнав свою вину. Хоча значну частину коштів уже розтранжирив.

У даний час вирішується питання про повідомлення йому про підозру. Відповідати перед законом він буде за двома статтями Кримінального Кодексу, крадіжка з проникненням у приміщення та нанесення легких тілесних ушкоджень. Згідно чинного законодавства, зловмиснику загрожує від 3 до 6 років ув’язнення.

Василь Васильків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наша газета у PDF

Турка з висоти пташиного польоту

Шукати на сайті

Архіви