В єдності - сила народу

Народний часопис турківщини

Тенісний турнір у Старому Самборі

Дата: 08.06.2018 Кометарі: 0

З нагоди Дня захисту дітей, 1 червня, в м. Старий Самбір пройшли обласні змагання з настільного тенісу. Взяли у них участь три найсильніші команди Львівщини, загалом більше тридцяти учасників, з міст Львів та Турка, а також місцеві юні спортсмени. Проходив турнір у двох вікових категоріях.

Серед хлопців 2008-2009 р.н. непоганий результат показали тенісисти з с. Боберка: Степан Копанишин виборов друге місце, добру гру показали й Роман Бутрей та Ростислав Біжик. Ці хлопці уже більше 2 місяців активно і наполегливо займаються в знаного на Турківщині тренера Василя Гуя. Двічі на тиждень вони їздять до райцентру на тренування. На думку Василя Івановича, сільська рада та школа мали би подбати про цих талановитих спортсменів і знайти місце, а по можливості – придбати тенісний стіл для них. А якщо такої змоги в них немає, то тренер готовий сам забезпечити стіл для тренувань.

Добрий результат на цих змаганнях, здобувши також 2 місце, показала Іванна Попелич з с. Либохори (на фото внизу, разом з організатором турніру Максимом Шалєповим). Вона в напруженій боротьбі, з рахунком 2:3, поступилася тенісистці зі Львова.

У старшій віковій категорії ІІІ місце виборола Діана Чижо з м. Турка. Добре виступила й її подруга по команді – Юля Марич.

Цей тенісний турнір проводили вперше, хоча організатори кажуть, що він може стати традиційним.

Переможці були нагороджені грамотами та медалями.

Василь Васильків.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наша газета у PDF

Турка з висоти пташиного польоту

Шукати на сайті

Архіви