В єдності - сила народу

Народний часопис турківщини

ЛЯШКО ПІДКОРЮВАВ ТУРКІВЩИНУ

Дата: 15.02.2019 Кометарі: 0

Днями кандидат у Президенти України – Олег Ляшко в особливий спосіб, досі незвичний для Турківщини, вирішив здобути собі прихильників. На Турківщину прибув великий автобус, на якому зображений Олег Валерійович. Та й прибув він не порожнім, а із спеціальним десантом жвавих агітаторів. Хлопці, надівши білі шапочки з символікою партії, роздавали газети, запитуючи, як перехожі відносяться до їхнього патрона, а ще просили стареньких бабусь стати з ними до фотографії. Тому й не дивно, якщо в соціальних мережах ми побачимо фото наших землячок в оточенні «радикалів».

Приїзд автобуса викликав інтерес серед дітей, які на його фоні робили селфі. Щоправда, невідомо чи додасть це голосів кандидату в Президенти, але розголос відбувся.

Подейкують, що вже найближчим часом Турківщину мають відвідати подібні автобуси від Юлії Тимошенко та Андрія Садового.

Щоправда, хочеться звернути увагу місцевим активістам кандидатів у Президенти, щоб вони більше звертали увагу на агітаційний матеріал, який практично після кожної акції рясно розкидані вулицями міста, як непотріб. Але про це, очевидно, не знають самі учасники президентських перегонів. На думку багатьох турківчан, саме вони мали б заборонити своїм агітаторам масово розклеювати передвиборні листівки та плакати на стовпах, які й без того обклеєні оголошеннями купи-продай.

Василь ВАСИЛЬКІВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наша газета у PDF

Турка з висоти пташиного польоту

Шукати на сайті

Архіви