В єдності - сила народу

Народний часопис турківщини

НАШ ЗЕМЛЯК ІВАН СОБКО ТАКИ В ЗАСТУПНИКАХ МАЛЬСЬКОГО

Дата: 27.09.2019 Кометарі: 0

Цими днями наш креативний і перспективний земляк, уродженець с. Беньова, Іван Собко приймає численні вітання від друзів, колег, з нагоди призначення його на посаду заступника голови Львівської обласної державної адміністрації. Про те, що він є одним із претендентів, ми вже писали на сторінках нашої газети з вірою, що він достойно пройде конкурсний відбір і займе посаду, яка йому, як у нас кажуть, пасує.

Освічений, ерудований, вже з чималим управлінським досвідом, без сумніву, Іван Михайлович буде достойно представляти наш край в обласній адміністрації, хоч займатиметься проблемами Львівщини загалом. Досі ми чули лише позитивні відгуки про його плідну роботу в обласній раді. І це – приємно.

Сердечно вітаємо земляка з призначенням і, щоб не придумувати якісь нові побажання, зацитуємо одне з багатьох, висловлене на його адресу в мережі Фейсбук: “Нова посада – нові можливості, що відкривають горизонт для розвитку Львівщини. Зичимо Вам успіхів у всіх починаннях, плідної професійної діяльності. Нехай завжди супроводжує Вас удача, розуміння та підтримка колег, а підґрунтям професійних успіхів стане міцне здоров’я, гарний настрій, сповнене любові серце. Переконані, що Ваш професійний досвід, енергія, управлінський талант і організаторські здібності дозволять домогтися значних досягнень на цьому високому та відповідальному посту. Щиро бажаємо конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів, а непроста й відповідальна робота нехай приносить задоволення і творчі перемоги!” Турківщина радіє за Вас.

Василь Васильків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наша газета у PDF

Турка з висоти пташиного польоту

Шукати на сайті

Архіви