В єдності - сила народу

Народний часопис турківщини

НАЙБІЛЬША ВИБОРЧА ІНТРИГА: ХТО ОЧОЛИТЬ ГРОМАДИ?

Дата: 31.07.2020 Кометарі: 0

До жовтневого виборчого фінішу – дня голосування – ще майже три місяці, але посеред людей уже давно точаться розмови щодо кандидатів на голову місцевих ОТГ, депутатів  до обласної, районної рад та ради громад. І якщо до кандидатів у депутати зацікавлення таке собі відносне, то до питання, хто очолить громаду – особливий інтерес. Власне, тому ми зібрали інформацію про тих людей, хто має бажання очолити ОТГ або ж розмірковує над «спокусою». До кого дотелефонувалися, поцікавилися  про їхні наміри.

Отже, по Турківській громаді активно обговорюють такі кандидатури: сьогодні діючого голови районної ради Володимира Лозюка. Він, до речі, офіційно заявив про свій намір балотуватися. У телефонній розмові підтвердили позмагатися за крісло голови громади в  недавньому перший заступник голови Турківської РДА Микола Яворський,  головний архітектор району Петро Юдицький, директор Турківської філії центру зайнятості Мирослава Павлик, завідувач гаража ДП «Турківське лісове господарство» Михайло Бегей. А ось директор ДЛГП «Галсільліс» Богдан Петренко, міський голова Геннадій Когут, секретар міської ради Олександр Гвоздінський,  начальник  Турківського управління Державної казначейської служби Михайло Хорт, яких також розглядають як потенційних кандидатів, остаточної відповіді не дали. Очевидно, ще  міркують, як бути. На жаль, ми не змогли поспілкуватися з Юрієм Касюхничем, колишнім міським головою, про якого також говорять як про ймовірного кандидата.

Щодо Боринської ОТГ, то тут свій намір позмагатися за посаду очільника підтвердили Верхньовисоцький сільський голова Богдан Черепанин (до речі, його намір підтримали всі сільські голови Боринського куща), а також колишній голова Турківської РДА, а нині працівник районної ради Василь Гакавчин, фахівець-реєстратор Михайло Шкітак. На час виходу газети нам не вдалося поспілкуватися зі ще одним ймовірним кандидатом Олександром Лабецьким. Він, як відомо, донедавна очолював Турківську РДА.

Втім, можливо в цій публікації ми не назвали всіх бажаючих, а лише тих, про кого найбільше говорять. А відтак просимо вибачення, якщо когось не згадали. Якщо з’являться ще кандидатури, ми люб’язно оприлюднимо ці прізвища на сторінках нашої газети. А так всім бажаємо успіху!

Василь Васильків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наша газета у PDF

Турка з висоти пташиного польоту

Шукати на сайті

Архіви