В єдності - сила народу

Народний часопис турківщини

ПРЕТЕНДЕНТІВ ПОБІЛЬШАЛО: по Турківській ОТГ їх уже 11, по Боринській – 6

Дата: 11.08.2020 Кометарі: 0

Продовжуючи розмову про майбутні жовтневі вибори, хочемо розтлумачити фейсбучним дописувачам, що подаючи ймовірні кандидатури осіб, які виявили бажання позмагатися за посаду голови ОТГ,  ми не стверджуємо, що вони є кандидатами. Такими можуть стати лише в вересні, після офіційної реєстрації. А до того хтось із них може відмовитися від кандидування з різних причин, а когось і взагалі можуть не зареєструвати. Наразі ми не подаємо інформацію, від  яких політичних  сил йтимуть на вибори претенденти, а чи самовисуванням. Сьогодні повідомляємо про те, що  кількість охочих поборотися за посаду голови ОТГ збільшилася.

Окрім десяти осіб, прізвища яких ми оприлюднили в попередньому номері, по турківській громаді маємо ще одного претендента. Це Ярослав Паращич, депутат районної ради, головний бухгалтер ДЮСШ «Юність». Каже, що рішення кандидувати прийняв після консультацій з активістами, депутатами різних рівнів населених пунктів, що входять до турківської громади. Щодо Боринської ОТГ, то тут уже шість претендентів. Чотирьох ми знаємо. Їм до компанії додалися сьогодні діючий Боберківський сільський голова Микола Копанишин. Його кандидатуру підтримали колеги – Шандровецький, Верхньояблунський, Нижньояблунський та Нижньотурівський сільські  голови. Хоча Микола Петрович каже, що остаточного рішення ще не прийняв, поки розмірковує. Інший кандидат – колишній голова Боринської селищної ради Орест Яцкуляк. Він таки твердо вирішив позмагатися, а заодно піджартував, мовляв, помінялися з Володимиром Лозюком. Він, уродженець смт. Бориня, має намір балотуватися по турківській громаді, а  Орест Петрович, уродженець м. Турка, – по  Боринській ОТГ.

Очевидним є й те, що зовсім не має ніякого значення, коли про ймовірного претендента написали в газеті чи в мережі Інтернет: за 5 місяців до виборів, а чи за день до офіційної реєстрації. Важливо, кого вподобають виборці і віддадуть за нього свої голоси.

Василь Васильків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наша газета у PDF

Турка з висоти пташиного польоту

Шукати на сайті

Архіви