В єдності - сила народу

Народний часопис турківщини

ДІТИ НЕ МАЛИ ЩО ЇСТИ…

Дата: 26.01.2021 Кометарі: 1

Можна зрозуміти, але не можна виправдати вчинки літніх людей, які крадуть товари із закладів торгівлі. Ймовірно вони не знають про встановлене  відеоспостереження. Але дивують вчинки молодих людей, що зазвичай обізнані з Інтернетом  і вочевидь знають, що підприємці зараз активно захищають своє майно за допомогою відеонагляду. Але спокуса – перемагає.

Напередодні Різдвяних свят в магазині «Рукавичка» в м.Турка камери зафіксували двох молодих панянок, віком 33 та 35 років, які вирішили «придбати» товар без грошей. Перший випадок трапився 30 грудня, другий – 2-го січня.

З відповідною заявою працівники магазину звернулися до Турківського відділення поліції, а ті вже провели всі необхідні слідчі дії. Любителями легкої наживи виявилися жительки сіл району, а на запитання, чому вчинили крадіжку продуктів харчування, пояснили досить-таки банально, мовляв діти не мали що їсти. Хоча повірити у це складно…

Кримінальні провадження по обох випадках уже скеровано на розгляд суду. Якщо їх вина буде доведена, епатажних красунь чекає покарання у вигляді штрафу від 1 тис. до 3 тис.  неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або ж громадські роботи від 80 до 240 днів чи навіть обмеження волі на строк до 5 років.

Василь ВАСИЛЬКІВ.

Фото – ілюстративне.

  • Микола :

    Громада вперед, громада назад, громада стій…. Якби в мене було трохи совісті, я би в той інтеренет без потреби взагалі не заходив.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наша газета у PDF

Турка з висоти пташиного польоту

Шукати на сайті

Архіви