В єдності - сила народу

Народний часопис турківщини

НАПІДПИТКУ ПОРУШИВ ПДР ТА ВЛИП У КРИМІНАЛ

Дата: 26.03.2021 Кометарі: 0

У середу, 24 березня, на перехресті вулиць Міцкевича та Богдана Хмельницького у м.Турка (біля “Рукавички”) трапилась мало не детективна історія за участю одного із жителів Турківщини та працівників поліції.

Все почалося з того, що громадянин Г., керуючи іномаркою, зупинився з порушенням правил дорожнього руху. А коли побачив, що до нього ідуть поліціянти, вийшов з машини та почав утікати. Правда, зробити йому цього не вдалося. Порушника швидко наздогнали. Під час складання адмінпостанови за неправильну парковку, поліцейські помітили у керманича ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти тест на вміст алкоголю на місці, за допомогою газоаналізатора Drager. Коли кермувальник зрозумів, що запахло смаленим, спробував відкупитися від поліціянтів, залишивши купюру, номіналом 100 євро у їхньому службовому автомобілі. Усе це працівники поліції зняли на відео і викликали слідчо-оперативну групу, яка й зафіксувала спробу дачі хабара.

У результаті на водія оформили постанову за неправильне паркування та протокол за нетверезу їзду. За це йому разом доведеться сплатити більше 17 тис.грн. штрафу, а також на рік залишитись без посвідчення водія. А за спробу дачі хабара – світить ще й кримінал.

Наш кор. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наша газета у PDF

Турка з висоти пташиного польоту

Шукати на сайті

Архіви