В єдності - сила народу

Народний часопис турківщини

ОЗЕРЦЕ НА ВУЛИЦІ МІЦКЕВИЧА

Дата: 30.07.2021 Кометарі: 0

Треба віддати належне попередньому керівництву міської ради за те, що  йому вдалося  капітально відремонтувати частину вулиці Міцкевича у м.Турка, яка стала привабливою і зручною для автомобілістів. Але, на жаль, це не можна  сказати про пішоходів, тому що тротуари у  переважній більшості залишилися старими і дуже часто тут можна побачити, як літні люди, спотикаючись   у виступи тротуарних плит, падають і завдають собі травм. Та, більше того, біля редакції газети «Бойківщина» залишено частину тротуару, де в негоду  утворюється озерце. Під час інтенсивних дощів його не можна обійти не вийшовши на проїжджу частину вулиці.

До редакції звернулися жителі вулиць Міцкевича, Б. Хмельницького, Богуна, Лесі Українки, які щодень по декілька разів проходять тут, з проханням нагадати владі виправити недоробки попередників. Великих коштів на це не треба. Це всього-на-всього на  якихось 6 квадратних метрів бруківки.

З тим, щоб вирішити дане питання, ми звернулися до голови міської ради Ярослава Паращича. Власне, він з розумінням віднісся до цього запиту й пообіцяв найближчим часом укласти на проблемній ділянці тротуарну плитку.

Василь Васильків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наша газета у PDF

Турка з висоти пташиного польоту

Шукати на сайті

Архіви