В єдності - сила народу

Народний часопис турківщини

ПОГЛЯНЬТЕ НА ДАХ

Дата: 06.08.2021 Кометарі: 0

У неділю, 1 серпня, Турківщиною прокотився буревій, який хоч і не наробив великої шкоди, все ж зачепив деякі  приватні оселі та адміністративні будинки, повалив дерева. Чимало жителів протягом доби були без світла.

Відтоді пройшло уже чотири дні і ось до редакції надіслали фото із зображенням даху Турківського  ЗЗСО (вул. Молодіжна), де вітром  було зірвано декілька шиферів. Але відтоді  ніхто не спромігся  та, більше того, забрати із даху відірвані листи шиферу, які  в будь-який момент можуть впасти з 8-метрової висоти на голову дітворі, яка щодня грається на подвір’ї школи. Тоді фінал може бути трагічним.

У коментарі до фото небайдужі жителі міста пишуть, що це відверта безгосподарність, або ж люди, які мали б уже в понеділок відремонтувати дах, просто не бачать проблему, а відтак і не вирішують її.

У  класах навчального закладу (кажуть, за кошти вчителів) уже проведено ремонт і, не дай Бог, ще одна злива, тоді   доведеться до 1 вересня  знову робити побілку.

 « А-у!», шановні керівники, підніміть очі до неба, й погляньте на дах», – пишуть нам читачі в надії, що ці рядки хтось-таки та й прочитає.

Василь Васильків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наша газета у PDF

Турка з висоти пташиного польоту

Шукати на сайті

Архіви