В єдності - сила народу

Народний часопис турківщини

ДОБРА ДОРОГА БУВАЄ НЕБЕЗПЕЧНОЮ

Дата: 17.09.2021 Кометарі: 0

Добра справа: на вулиці Середня у м.Турка капітально відремонтували дорогу. Але, як виявляється, в цьому є й небезпека. Водії, що проїжджають тут, часто спостерігають ситуації, що в будь-який момент можуть спричинити дорожньо-транспортну пригоду. Діти безконтрольно їздять на велосипедах, та граються з м’ячем посеред дороги, а багато кермувальників – любителів швидкої їзди – на поворотах зрізають кут на великій швидкості. Через це інший водій, їдучи із дотриманням усіх правил, може  стати учасником ДТП.

Небезпеку створюють й непокошені узбіччя, що на поворотах закривають огляд водіям та пішоходам. Щоб прибрати півтораметрові зарослі, не потрібно ані кошторисів ані тендерів. Просто треба змусити господарів, біля будинків яких вони ростуть, покосити. 

Власне у вівторок тут трапилася дорожня пригода. Житель одного з сіл не впорався з керуванням та в’їхав у огорожу. На щастя не травмував перехожих. Поліцейські склали на нього адмінпротокол, а відшкодовувати збитки господарям огорожі можливо буде у судовому порядку. 

Наш кор.

Фото – ілюстративне.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наша газета у PDF

Турка з висоти пташиного польоту

Шукати на сайті

Архіви