В єдності - сила народу

Народний часопис турківщини

Шість гранат та набої вилучили у жителя м.Київ

Дата: 29.03.2022 Кометарі: 0

За процесуального керівництва Турківського відділу Самбірської окружної прокуратури СВ Самбірського РВП ГУ НП у Львівській області 27.02.2022 повідомлено про підозру 43-річному жителю м. Київ, якого підозрюють у незаконному поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч.1 ст.263 Кримінального Кодексу України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що підозрюваний переносив без передбаченого законом дозволу 6 гранат, патрони до автомата Калашникова калібром 5,45 мм та 7,62 мм, патрони до пістолета калібром 9 мм.

28.02.2022 слідчим суддею Самбірського міськрайонного суду Львівської області застосовано щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів з можливістю внесення застави у розмірі 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а саме 99240,00 гривень, яку підозрюваним сплачено.

Окрім цього, порушником добровільно перераховано в користь Збройних Сил України 50 тис. грн.

Суд підтримав обґрунтовану позицію прокурора, визнав обвинуваченого винними та призначив йому покарання 3 роки позбавлення волі, на підставі ст.75 КК України звільнив останнього від відбування покарання з випробуванням, а також конфіскував в дохід держави бойові припаси та вибухові пристрої.

Володимир Кричківський,

прокурор Турківського відділу Самбірської оружної прокуратури.

Фото – ілюстративне.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наша газета у PDF

Турка з висоти пташиного польоту

Шукати на сайті

Архіви