В єдності - сила народу

Народний часопис турківщини

НЕ СТАЛО ДАРМОВОЇ ВОДИ

Дата: 04.07.2022 Кометарі: 0

Останніми днями в мережі Інтернет підняли справжній лемент через те, що в м. Турка перестала надходити вода з  каптажів урочища Гринів. Дописувачі обурюються: чому нема води, чому не попередили? Загалом у всіх гріхах звинувачують міську владу.

Можливо, дещо із запізненням, але влада таки повідомила, що водопостачання припинено через погодні умови  – в резервуарах через засуху бракує води. Вода просто відсутня. Але й це не заспокоює турківчан. Якась пані Іванка і далі, після пояснень, запитує: «Який період часу буде відсутнє водопостачання?» Шановна, подібне запитання слід адресувати не міській владі, а небесній канцелярії і просити Бога, щоб дав на землю дощик.

Взагалі  дивує та навіть обурює позиція окремих містян, що роками користуються дармовою  водою, а нині  обурюються –  мовляв, нема чим помитися.  Але ж  мовчать ті  господарі, в кого пересохли колодязі,  для облаштування яких вони витратили не одну тисячу гривень. Видно, що дармова вода розбещує окремих жителів міста, які швидко привикли до  «халяви». Власне вона їх навчила не економити воду, а бездумно  використовувати. Краще подумаймо, перед тим, як піднімати лемент, про те, чи мають наші воїни на сході та півдні України в майже 40-градусну спеку ковток води, щоб напитися…

Василь Васильків. (Газета “Бойківщина” №26, від 1.07.2022 р.)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наша газета у PDF

Турка з висоти пташиного польоту

Шукати на сайті

Архіви