В єдності - сила народу

Народний часопис турківщини

НА ТУРКІВЩИНІ ЧОЛОВІК ВБИВ ПЕНСІОНЕРА

Дата: 20.09.2022 Кометарі: 0

Учора, 19 вересня, близько 14.00 год., до поліції надійшло повідомлення від медиків «швидкої» про виявлення в одному з будинків у селі Сянки тіла чоловіка з ознаками насильницької смерті. На місці події працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники Турківського відділення поліції №2 Самбірського районного відділу поліції.

На місці події поліцейські виявили тіло чоловіка з ножовим пораненням грудної клітини та  встановили особу загиблого, 62-річного мешканця села. Також було встановлено, що цього дня, під час розпивання спиртних напоїв, у загиблого виник конфлікт з 43-річним мешканцем одного з сусідніх сіл, під час якого  зловмисник завдав йому удару ножем у  серце.

Від отриманих травм поранений помер до приїзду «швидкої», яку викликали односельці.

Поліцейські оперативно встановили місцеперебування та затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Також вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Львівської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наша газета у PDF

Турка з висоти пташиного польоту

Шукати на сайті

Архіви